Main Page Sitemap

Kisah kejayaan forex trader


kisah kejayaan forex trader

Target utk aku letakkan iaitu di rak2 kasut di masjid2. Kalau dah besar gila floating sanggup ke nak cut loss? Ia seperti sebuah drama, ada 9 episod. Aku xnk pejabat itu ditutup. Apa yg harus aku lakukan? Aku request broker2 baru untuk menjadi IB dan 2 broker yang menerima aku menjadi IB dimasa itu iaitu Arab Financial Broker (AFB Kuwait) dan Nord Market (Sweden). Hampir 5 kilo juga yg terjual Keadaan aku di Kedah pada waktu itu, aku tiada rumah sbg tmpt tinggalku. Pada masa itu aku sendiri handle 8 akaun yg besar termasuk akaun big client tersebut semuanya usd50k ke atas dan ada bbrp akaun amount ratusan ribu usd. Ramai yg dtg dan ramai yg order utk dptkan emas fizikal.

Pengertian gaps dalam, forex

Adakala aku singgah mana2 restoran, pernah aku terserempak dgn group2 trader yg tgh duduk layan trade beramai2. Duit dlm poket yg tinggal bbrp keping syiling saja. Itupun dari pengamatan aku sendiri tentang market. OT pun dah x boleh claim sbb gaji dah limit. FBS Forex, tifia Forex, lite Forex, just Forex. Yuran hanya serendah RM70 sahaja. Kata trade dkt bursa saham dah berpuluh tahun. Kekdg ikan bilis dibahagi seorang 3 ekor utk menghabiskan nasi sepinggan bersama kicap. Ikut rasa hati. Cuba anda semua imagine kan disitu aku yakin bukan saja sikap diriku tetapi ia juga merupakan sikap majority trader, bila mendapat satu akaun yg virgin, dari hari pertama akan dilanyaknya umpama itulah malam pertama perkahwinannya. Sudah tiada sebarang job gaji pekerja disitu telah dipotong secara drastic RM2500 terus menjadi RM500 sahaja Bagaimana untuk menarik client?


Melarang segala sesuatu yang memabukkan dan melemahkan. Sebenarnya Insuran ini aku hanya separuh jalan sahaja. Kerap aku blk kerumah sehingga 4-5 pagi dan rutin tghari aku akan kembali keluar rumah utk membuat sales mmg tidak mudah utk membuat sales. Makan pun terkial2 nk carik. Waktu malam bila seorg diri di pejabat aku melayan trade.


Kisah, inspirasi, forex Trader, atuk Pemalu Aku Dan Forex Blog

Aku makin samar dgn masa depan. Aku pun x tau samada dia ajar benda yg betul atau tidak yg aku masih ingat platform tersebut tidak menggunakan candlestick chart tetapi hanya menggunakan bar chart sahaja. Kesedaran itu amat penting. Sambil melihat progress kerja disana, tiap kali naik ke Kedah byk tempat aku cuba redah utk mendptkan customer. Kini aku mempunyai sebuah pejabat yg cantik di Lembah Klang telah beroperasi sbg IB Broker GFS di USA dan City Credit Capital. Staf pun semua dah berenti. Aku akan bersambung di episode ke 6 akan datang. Berbulan2 akaun itu tidak memberi hasil lagi.


Besar betul dugaan yg aku alami. Waktu itu aku dpt sedikit kegembiraan kerana berjaya closing sebuah kilang dgn kuantiti yg agak besar. Aku merenung masa depanku tapi aku cuba kuatkan hati aku masuk bulan 12 2008 complete kesemuanya semua akaun jagaan aku sudah tiada. Leverage pun aku sendiri x tau apa kejadahnya. Mana2 jabatan kerajaan ditempat orang ramai berurusan aku menunggu di luar bank tempat org ramai pergi mesin ATM. Silap2 makcik marginah kirim salam. Itu juga serba sedikit gambaran diriku pada waktu itu dahla layan scalping gila2 Wowww bila tgk statement sgt hebat semua close dlm keadaan profit. Spread saja dah 15 pips dan bila disclose untung, charge utk komisen dia tolak 12 pips jadi pips. Yg mana entry sell semua dah disclose awal tanpa mengenali erti menunggu lama masalah kisah kejayaan forex trader sekrg entry buy aku. Kalau ada kalangan korg berangan utk capai result 100 winner dari setiap entry dibuat, hanya satu perkataan yg aku mampu ucapkan. Memang kalau aku try di demo akaun bleh grow gila2 dan aku terus lakukan aduhhhhh emosi tidak sama. Sebenarnya ia mungkin satu beginner luck semata2. Ia amat menginsafi diriku.


Tapi aku boleh fikirkan utk pakai kenderaan tersebut dgn bayaran bulanan RM1550 tujuannya konon aku nak guna utk naik blk mood baru show dkt rakan2 yg aku konon berjaya. Macd line di bawah signal line. Kesedaran itu akan menjadikan diri kita lebih berkualiti samada utk diri sendiri mahupun kpd semua org Sepanjang melakukan seminar2 tentang gold di Lembah Klang, aku masih belum mampu membawa sebarang sales. Sebuah akhir kesimpulan perihal seorang yang lebih muda adalah ia lebih bisa berteman dengan risiko. How wide are the spreads? So nk buka blk locking tersebut wajib top. Dan yg menarik minatku adalah kerana repeat order. Roadtax dah 10 tahun mati.


Forex, trading - Page 4 of 44 - Forex Blogger &

Pernah bbrp bulan selepas itu rakanku itu mengajak minum dikedai. Yg penting aku x pernah stop dlm bertrading Kerja2 lain yg aku pernah buat diwaktu itu iaitu memasang Unifi. Menarik orang ramai utk membuka akaun trading dan kami akan dapat komisen disitu. Bukan order apa2 pun. What is the maximum leverage that the broker offers? Hari itu juga range utk pair GJ saja mencapai 3200 pips dan hari tu juga 3 dari akaun yg aku handle terus MC dan akaun2 lain semakin teruk 2-3 bulan kebelakangan ini keadaan aku sgt teruk sekali. Bila siap aku beri kpd rakanku tanpa aku langsung menggunakannya. Keadaan keluarga pun tidak berapa. Aku cuba berbaik dgn dia aku berckp kisah kejayaan forex trader dgn dia. Bagaimana beliau rugi RM1.3 juta dalam 4 bulan pertama dalam forex! Tinggal aku keseorangan tinggal aku keseorangan yg masih lagi cuba berdiri di industry ini. Aku pelbagaikan nature of business disana dgn membuat kelas utk belajar forex. Akaun yg ada semua floating semua akaun kawan2 termasuk kredit kad yg aku sempat apply dgn mengeluarkan cash advance utk membuka akaun trading.


Sebenarnya itu satu pemikiran yg songsang dan jauh tersasar di dalam forex Tanam azam yg kuat aku cuba yakinkan partner2 aku sendiri mereka juga harap aku dpt perform harap ada hantu raya dtg dkt aku hari2 bagi signal yg tepat. Aku pernah rasa nk gila pada masa itu. Baik ke bangi, klang, batu caves, kg baru, putrajaya, kepong, damansara, wangsamaju abis semua aku cover. Does the broker have a demo account? Ramai yg beli gold pada waktu harga RM200 tetapi dgn spread yg besar bila dijual hanya dpt sekitar RM140 setiap gram. Dimana area lembah klang yg aku x pergi lagi? Sebenarnya aku byk membuat keje2 luar biasala. Xde sapa kenal sapa atuk pemalu waktu itu. Aku tidak memikir panjang, aku terima tawaran rakanku itu utk menguruskan pejabatnya di Kedah. Aku dpt withdraw akaun tersebut dgn 50 profit.


Terus terang aku katakan, masa itu ilmu aku masih lagi ke laut. Biasanya aku akan jalankan kisah kejayaan forex trader 2 atau 3 akaun serentak Bila float aku layan akaun lain pulak Aku tidak menggunakan MT4 sebaliknya broker yg digunakan mempunyai trading platform sendiri iaitu java. Akaun2 lain yg diuruskan oleh partner aku juga hangus. Selain keje2 freelance yg aku buat, multi level marketing pun aku rajin jalankan masa. Mereka dah terbiasa penggunaan fiat money.


Penawar Bagi, trader, yang Selalu Loss Instaforex Malaysia

Beberapa layer tertinggal di atas dan aku harapkan market kisah kejayaan forex trader akan berpatah blk. Kalau ada yg nk buka akaun usd10k masa tu aku anggap mcm akaun bilis je apalagi kalau akaun setakat usd1k usd2k mmg bantai ketawa je Korang bygkan. Di Kedah aku sudah mula ada wang yg berlebihan hasil dari komisen penjualan emas fizikal. Akhirnya, sbg langkah selamat, aku terus hantar kereta aku blk kampong di Melaka saudara kandung aku yg pegang disana. Aku kerap menempek di McD yg berhampiran dgn rumahku sbb nak guna wifi. Aku sentiasa berdoa kpd Allah semoga semua selamat dan dipermudahkan pakaian2 orang baru beli ala kadar. Some offer no deposit bonuses to get your started. Asalnya aku entry, aku lihat market dah jatuh byk. Itulah kata2 dalam hatiku bagi menyuntik semangat yg semenangnya tinggi seperti orgnya juga Kesempatan ini aku ingin menasihati pembaca semua. Walau trade dah mula memberi hasil tapi modalnya masih kecil. Bila kita tau satu perkara yg kita ingin lakukan pasti kita akan usahakan dan pastikan ia boleh Berjaya. Aku study dan research sedalam2nya tentang gold. Aku ada byk masa pada waktu malam.


Testimonial Teknik, forex, sebenar Belajar Forex Bahasa Melayu

Esoknya bank terus call, offer credit card tanpa fikir panjang aku terus accept dgn credit limit RM8000. Aku x kisah buat kerja apa sekalipun yg penting hasil halal. Macd line di atas signal line. The main tool that any trader will be using is either MetaTrader 4 or 5, or the platform that is offered by the broker for the purpose of researching and enacting the trades. Aku pun nak mcm. Pengawalan risiko sgt penting penjagaan emosi dari serangan psychology sgt penting. Aku masih tidak mempunyai asas yg kuat sbg income tetap.


Aku cuba pertahankan lagi. Aku Dan Forex menceritakan kisah benar tentang jatuh bangun seorang forex trader bergelar. 60 second binary forex options - Sindvel - Do Volume Indicators Work. Aku x sanggup dlm keadaan sebegini. Kami menghitung akaun2 yg dibuka dan sebahagian kisah kejayaan forex trader komisen darinya kami guna balik utk besarkan akaun2 trading company termasuk top up semula akaun2 client duit byk berpusing disitu. Bukak akaun usd50k standard akaun sekali entry mesti 10 lot x usd10 usd100 per pip.


Choosing a, forex, broker

Aku ingat lagi nama produk tu AmGen3. Aku cuba memahami dan mencari kekuatan pada diri sendiri utk mengawal emosi. Dan nasib kami sgt baik kerana kami dpt closing satu koperasi di Alor Star iaitu Koperasi Guru Melayu yg merupakan satu koperasi yg besar dan mempunyai dana yg kuat. Dgn mengambil entry yg kecil, segala tindakan kita di dlm trading dpt dibuat dgn lebih kisah kejayaan forex trader wajar. Tetapi adakala apa yg kita buat, kita sendiri tidak pasti bilakah hasilnya akan tiba. Top Malaysia Forex Broker, fBS Forex, liteForex. Internet pun dah kena potong. Yang nyaris dilanggar oleh lori kontena dan kenderaan yg dipandu oleh org mabuk beberapa kali yg pernah disamun di lorong motorsikal di kesas highway oleh 3 org lelaki nasib baik masa tu aku tidak membawa laptopku masa tu aku. Dari bulan Mac hingga Ogos mmg aku hit sales yg sgt konsisten. Byk entry yg aku dah locking. Tiada keberanian utk melakukan cut loss Dahla x pernah menggunakan Stop Loss. Mana taknya, buat cara high risk. Apalagi yg boleh dibuat utk mencari dana top up akaun tersebut?


Apa susah broker mereka virtual money je yg di top. Aku x kisah kalau susah itu aku hanya menanggung seorang diri tetapi aku lebih memikirkan tanggungjwb aku. Walau kisah kejayaan forex trader tidak lagi sempurna, tapi mungkin adakah ini jalannya yg aku cuba cari selama ini setiap kali ada masa terluang, aku cuba mencari satu method yg bersesuaian di dalam bertrading base kpd kefahaman diriku Ok stop story situ dulu. Tak pernah aku x tegur. Umpama seperti kita pergi berperang berbekalkan azam yang kuat dan semangat yg berkobar2. Yela bila keje consultant semua keje mesti ada dateline dgn submisson meeting. Partner ku mmg tinggal di KL dan masih bekerja sbg pengarah di departmentnya.


Mcm kucing makan anak bila org tgk. Selalu mengharungi berpuluh2 roadblock tapi aku bernasib baik kerana polis kasihan utk saman aku org boleh nmpk aku hidup dlm keadaan yg sgt terhimpit dan kesusahan. Tetapi aku tetap positif kerana ini merupakan satu proses utk aku lebih mahir tentang bidang baru yg aku ceburi ini. Dgn arm x stabil. Aku harap2 korg jgnlah buat mcm tu walau capital serendah usd10 yg penting itu adalah modal kita sendiri Sebelum hijrah di Kedah, rakan sekolahku ingin menjual kereta perdananya. Kekdg buat iklan di surat kabar juga. Adakah org susah akan sentiasa diberi layanan dan dipandang sebegitu? Yer, niat aku hanya satu, aku ingin mengubah nasibku aku ingin maju dlm kehidupan. Cuma aku tekadkan azam dan memberanikan diri sahaja sempat juga buat kelas sebanyak 3 kali dipejabat itu.


Kisah forex trader malaysia

Yg penting kita bukan utk membuat investment di Ar Rahnu tetapi kita jadikan sbg platform utk mendpt emas dgn jumlah gram yg lebih tinggi utk dimiliki. Dia ambil semuanya utk tampung Overhead Aku cuba pertahankan pejabat di sana. Maybe sebab masih baru tapi perancangan ada byk sekali Anggota disana ada lebih kurang 5-6 org secara fulltime termasuk seorg partner kami dari Indonesia juga. Cek juga Bad List di badbitcoin. Aku sentiasa memberi alasan. Adakah aku masih ingin terus berada didalam industry yg amat kejam ini atau aku terpaksa berpaling tadah utk kembali mencari keje dimana2 firma arkitek yg memerlukan pekerja.


Jadi aku dpt sekitar RM1300 saja. Bagaimana aku bergerak especially di dalam perjalanan aku di dlm forex utk aku stand dengan lebih kukuh lagi disini. All marketing tool sgt complete. Sampai tahap aku maki bahagian support, live chat dan hantar emel kata fuck u tapi mereka tetap dgn skrip yg sama. Setiap kali repeat order aku sentiasa dibayar komisen. Aku memikirkan utk hidup. It is important that you choose a broker that offers customer service since you will be able to communicate. Dapatlah juga crowd dan sebahagian darinya adalah kenalan2 sendiri tetapi ia tidak membantu menambah income utk company selain itu projek membuat EA sendiri juga kami cuba bangunkan. Tersentap tiada sebarang kekuatan lagi Analoginya itulah perumpamaan yg paling tepat. Sbb yg aku tau aku hanya tertidur utk sementara dpt2 time float.


Kisah kejayaan jutawan forex : Binary option skype signals

Dan aku diberi contact nombor, bila2 masa kalau aku sudah bersedia boleh hubungi dia kembali Penjualan tisu aku semakin tinggi. Memang benar broker yg aku gunakan kali ini mmg yg betul2 genuine tidak sama seperti broker yg aku tumpas sebelum ini. Aku hanya tidur di pejabat seorg diri. Bila floating tu makin jauh aku resah. Aku tidak perlu menoleh lagi kebelakang tidak boleh mengeluh siang atau malam dan perkara yang sepatut aku kena buat adalah untuk pandang ke depan. Nk menyimpan pun x cukup. Imaginasiku sekian lama dimana aku mengharapkan ada seorang sifu yg dpt mengajar aku forex sehingga aku mampu berjaya aku harap mereka dpt membantu aku dlm forex. Aku tidak mahu menunjukkan kesusahan kisah kejayaan forex trader aku di depan org tuaku. Terpancar kesedihan yg paling amat aku rasakan. Tapi aku xde wang. Utk memberi org ramai celik tentang emas bukan satu perkara yg mudah.



Sitemap